У Кропивницькому відбулася декада людей похилого віку

Жовтень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Щорічно на початку жовтня в нашій країні відзначається День людей похилого віку. Вважається, що людина, яка дожила до поважного віку, гідна поваги.

Вшановуючи її, стало традицією колективу бібліотеки-філії №10 проводити цикли різноманітних заходів. В теплій, щирій, відвертій атмосфері відбулася декада людей похилого віку «Осіння подорож на кораблі життя»: 

- Зустріч за самоваром «Згадаємо молоді роки»;
- Бібліотерапія «Вінок матусиних пісень»;
- Година творчого дозвілля «Цікаве хобі»;
- Зустріч за круглим столом трьох поколінь «Завадівка вчора, сьогодні, завтра»;
- Караван історій «Згадаємо своїх односельців»;
- Коктейль-презентація – вечірній «Сімейні традиції моєї родини»;
- Майстерня радості «Творимо разом»;
- Слайд-програма «Погортаємо сімейні альбоми»;
- Флешмоб «»Ми всі душею молоді;

Люди поважного віку, розповідали гуморески і веселі історії, слухали пісні своєї молодості, разом співали. Але найбільше припав до душі односельцям вечір поетичного настрою «На ліричних Завадівських хвилях». Це спільний захід бібліотеки та літературно-меморіального музею ім. І.К.Карпенка-Карого міста Кропивницького. Не зважаючи на свій поважний вік, люди обдаровані продовжують творити, щоб слід зоставити на землі. До таких людей відноситься і наш земляк Борис Притула. Під час заходу відбулася презентація його першої поетичної збірки «Ліричне багатоголосся». Заслуженого діяча мистецтв України, ми досі знали як педагога, музиканта, хормейстера, співака і композитора. Борис Васильович розкрився ще й як поет. Під час заходу відбулася зустріч з поетесою, письменницею, науковцем літературно-меморіального музею Антоніною Корінь. Яка долучилася до створення нової книги, стала автором ідеї, редактором і коректором книги. Збірка вийшла у місцевому українсько-болгарському видавництві «Зоріденн».

Антоніна Михайлівна подарувала учасникам заходу свіженький вірш про презентацію цієї збірки в музеї «Ой, були у нас діла!»
Присутні мали можливість поспілкуватися за солодким частуванням, переглянути виставку «Це все моє життя», поділитися своїми враженнями про книгу. Також лунали музичні сувеніри від співочого гурту «Берегиня», читали поезії, що співзвучні і порі року за вікном, і тій мудрості, яка приходить з роками, і всьому тому, що ми, називаємо життям...


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool