У Кропивницькому відбудеться зимова велогонка

Лютий 07, 2017 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

19 Лютого 2017 року у Кропивницькому поблизу дитячого медичного центру «Добруджа», в мальовничій місцевості «Шервудського лісу», відбудуться зимові велоперегони, які вже шостий рік поспіль, проводить Кіровоградський клуб велолюбителів «Там-Де-Ми»

Прийняти участь у змаганнях запрошуються усі бажаючі, які досягли 16 річного віку, та мають велосипед. Про час початку заходу та деталі буде повідомлено на головній сторінці офіційного сайту клубу www.velo.kr.ua. Приходьте на зимове свято спорту та підтримайте учасників.

« Ozerka winter race – 2017 »

Існує поширена думка, що пора для велосипеда – літо. Але катання по засніженим стежкам приносить не менше задоволення, аніж їзда по розпеченому асфальту! Лісові стежки з піщаним покривом, різноманітні перепони та несподівані повороти додають не аби якого драйву, адреналіну, та незабутніх вражень від перегонів!
Програма змагань

- Реєстрація учасників
- Відкриття змагань
- Старт заїздів
- Завершення заїздів.
- Підрахунок результатів. Підготовка до нагородження.
- Церемонія нагородження та закриття змагань.
- Дозвільна програма.

Категорії учасників:

– жінки та чоловіки віком від 16 років;

Глядачі мають можливість дістатися до місця проведення перегонів на громадському транспорті. Маршрутні автобуси № 108, 112, 1Ц, 113, 6, 8, 21, а також ті, що проїжджають Обласну лікарню. Є можливість під'їхати на автомобілі : по вул. Волкова до лікарні УМВСУ (у бік Озерної балки), припаркувати авто та пройти стежкою 100 м до стартового майданчику, прямуючи на Захід.
Реєстрація учасників

Попередня реєстрація учасників проводиться  до 17 лютого 2016 року на сайті клубу www.velo.kr.ua

пряме посилання -https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fktzZmyHWhRjiwfQJnMMjqmqf0823kfg3jSiUKjdjto/edit#gid=273927851

Підтвердження офіційної реєстрації участі в перегонах відбудеться безпосередньо на місці старту через організаторів, шляхом надання відповідної заяви та реєстраційного внеску у сумі 50 грн.

При собі мати:
- копію документу, що посвідчує особу заявника;
- велосипед у справному стані;
- шолом (можливий обмін з-поміж учасників );
- заряджений мобільний телефон для екстреного зв'язку з організаторами.

Рекомендується при проходженні траси використовувати велоокуляри та мати при собі ремкомплект.

Час проведення та схема траси гонки можуть коригуватись організаторами, в залежності від погодних умов та інших обставин.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool