У Кропивницькому відбудеться заключна частина ювілейного концерту

Травень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

13 травня 2017 року на сцені Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького відбудеться заключна частина ювілейного концерту «На крилах мрій» з нагоди 35-річчя народного художнього колективу України хореографічного ансамблю «Росинка» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Вихованці середніх та страших груп колективу разом зі своїми педагогами влаштуюють для гостей спeціальний навколосвітній рeйс. Під час цієї подорожі на глядачів чекатиме багато яскравих хореографічних номерів серед яких будуть як нові, так і ті, що вже стали своєрідною визитівкою колективу.

Хореографічний ансамбль «Росинка» створений у 1982 році. З дня заснування і донині його художнім керівником і головним балетмейстром є Галина Чайковська – відмінник освіти України, кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеня, заслужений працівник культури України. В арсеналі ансамблю численні нагороди міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів. Україна, Болгарія, Польща, Туреччина, Франція, Чорногорія, Македонія, Об’єднані Арабські Емірати, Греція – і це ще не весь перелік країн, де високо оцінили виступи «Росинки».

Тож запрошуємо всіх бажаючих завітати 13 травня о 14.00 до Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького на заключну частину ювілейного концерту хореографічного ансамблю «Росинка», аби разом з колективом-іменником опинитися на крилах мрій.

Галина Богомаз-Кулик
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool