У Кропивницькому відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Калиновий спів»

Травень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1108 | Коментарі: 0

Фестиваль розпочнеться 27 травня о 09.00 год. на подвір’ї обласної філармонії з традиційного ритуалу уквітчання кущів калини, посаджених на честь 10-ї та 15-ї та 25-ї річниць фестивалю та презентації автентичного та сучасного українського національного вбрання, представленого творчими делегаціями районів та міст області «Врода калинова».

У рамках проведення фестивалю в фойє філармонії відбудеться виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Калиновий розмай», на якій цього року свої кращі вироби демонструватимуть майстри Петрівського району. Окрасою «Калинового розмаю» завжди є виставка короваїв, презентованих творчими делегаціями районів, міст нашого краю та гостей з інших областей України. Також у фойє буде розміщена фотовиставка «Калиновий дивосвіт».

Під час церемонії урочистого відкриття на сцені до фестивальної емблеми – гілки калини – щороку пов’язується новий рушник, спеціально вишитий народними майстринями окремого району чи міста області. Цього року така честь надана делегації Петрівського району.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool