У Кропивницькому відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Калиновий спів»

Травень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Фестиваль розпочнеться 27 травня о 09.00 год. на подвір’ї обласної філармонії з традиційного ритуалу уквітчання кущів калини, посаджених на честь 10-ї та 15-ї та 25-ї річниць фестивалю та презентації автентичного та сучасного українського національного вбрання, представленого творчими делегаціями районів та міст області «Врода калинова».

У рамках проведення фестивалю в фойє філармонії відбудеться виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Калиновий розмай», на якій цього року свої кращі вироби демонструватимуть майстри Петрівського району. Окрасою «Калинового розмаю» завжди є виставка короваїв, презентованих творчими делегаціями районів, міст нашого краю та гостей з інших областей України. Також у фойє буде розміщена фотовиставка «Калиновий дивосвіт».

Під час церемонії урочистого відкриття на сцені до фестивальної емблеми – гілки калини – щороку пов’язується новий рушник, спеціально вишитий народними майстринями окремого району чи міста області. Цього року така честь надана делегації Петрівського району.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool