У Кропивницькому відбудеться акція «Прикрась ялинку зі Святим Миколаєм»

Грудень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

«Прикрась ялинку зі Святим Миколаєм» - так назвали свою акцію школярі Кропивницького минулого року. Тоді учні шкіл обласного центру власноруч виготовляли новорічні прикраси для 18 зелених красунь, що ростуть на площі перед міською радою.

Святкову ж електричну ілюмінацію їм допомогли оформити спеціалісти КП «Міськсвітло

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Акція справді стала традиційною і цьогоріч першими на площу прийшли електрики “Міськсвітла”, які вже почали монтувати гірлянди на ялинах. А у школах кипить робота з виготовлення ялинкових прикрас – кожен заклад хоче, щоб саме їхні іграшки були найгарнішими.
Запрошуємо усіх кропивничан, особливо найменших – приходьте 19 грудня на площу перед міською радою. Тут буде по святковому весело і радісно. Святий Миколай привітає кожного!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool