У Кропивницькому провели історичний брифінг

Жовтень 03, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 56 | Коментарі: 0

На початку жовтня українці відзначали День захисників України,  День Українського козацтва, а також свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Вшанування Покрови, як покровительки українського війська перейшло від ратників княжих часів, лицарів доби козацтва до сучасних воїнів. Сотні років активної діяльності козаків  – це велика, славна сторінка історії нашого народу, сповнена романтичним героїзмом і суворим протистоянням численним зовнішнім ворогам…

Працівники бібліотеки-філії №8 спільно з працівниками шкільної бібліотеки ліцею «Лідер» провели історичний брифінг «Козацькими стежками» для учнів 6 класу ліцею .

Короткий екскурс «Лицарі українського степу» нагадав дітям про цікаві факти та події із життя козаків. Вікторина  «Життя Україні – честь собі»  допомогла перевірити свої знання з історії козацтва.

Захід пройшов в дусі патріотизму та почуття гідності за наших видатних предків.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool