У Кропивницькому великі черги у ЖЕО (ФОТО)

Липень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1773 | Коментарі: 0

Вчора, 5 липня, мешканцям, які відносяться до ЖЕО №1, довелося сидіти у доволі великій черзі за довідками про склад сім'ї для отримання різноманітних соціальних допомог та субсидії.

«Мені прийшлося простояти у черзі доволі довго, щоб отримати довідку про склад сім'ї, щоб її потім надати до управління соціального захисту. У черзі було понад двадцять охочих отримати такі довідки. У таку спеку це дуже виснажливо»,- говорить мешканка м-на Новомиколаївка.

Це не тільки стосується ЖЕО №1, а кропивничани скаржаться, що черги виникають і в інших ЖЕО міста. Так, пенсіонерка, яка мешкає на вул.Беляєва, бідкалася, що їй прийшлося постояти у черзі в ЖЕО №3. Вона взяла довідку про склад сім'ї, щоб оформити спадщину. Жінка розповіла, що в черзі багато людей прийшло за довідками для оформлення субсидій.

У Кропивницькому великі черги у ЖЕО

У Кропивницькому великі черги у ЖЕО

У Кропивницькому великі черги у ЖЕО
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool