У Кропивницькому в будинку престарілих відбулася благодійна акція

Жовтень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1370 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 жовтня, у місті Кропивницький З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в України міська організація ПП «Ліва опозиція» провела благодійну акцію в будинку престарілих «Милосердний самарянин».

Для людей, котрі знаходяться в цій установі благодійники передали зібранні партійцями різні крупи, цукор, борошно, миючі засоби, одяг та солодощі. Такому неочікуваному та приємному візиту люди були щиро раді, зворушені тим, що про них пам’ятають і опікуються.
Лідер кропивницьких лівих Анатолій Звєрєв переконаний, що головне це навіть не матеріальна допомога, яку привезли представники міського осередку партії.

- Перш за все ми хочемо проявити милосердя до цих людей, засвідчити свою повагу до них і просто поспілкуватися. Адже саме цього вони потребують сьогодні, уваги та пошани. Цією акцією ми привертаємо увагу суспільства до тих, хто поряд з нами, але не може себе обійти і потребує нашої допомоги, - каже Анатолій Звєрєв.

Голова правління благодійного фонду «Милосердний самарянин» Надія Коваленко каже, що всі їх підопічні, це люди, які в силу різних життєвих обставин залишилися зовсім одинокими та не можуть себе обходити. Деякі з них не ходячі, а отже потребують постійної допомоги та підтримки і добре, що світ не без добрих людей.

- Престарілі люди, котрі з різних життєвих причин опинилися в нашому будинку, дуже потребують звичайної людської уваги. Саме тому, ми вдячні всім, хто пам’ятає про цих людей. Ми вдячні всім, хто завітав до нас, щоб провідати наших підопічних і привезли таку важливу допомогу, - відмітила Надія Коваленко.


У Кропивницькому, в будинку престарілих, відбулася благодійна акція

У Кропивницькому, в будинку престарілих, відбулася благодійна акція

У Кропивницькому, в будинку престарілих, відбулася благодійна акція

У Кропивницькому, в будинку престарілих, відбулася благодійна акція


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool