У Кропивницькому учасників бібліотечного фестивалю навчали правилам безпеки

Травень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

23 травня на центральній вулиці м. Кропивницького пройшов вуличний бібліофестиваль, організований колективом обласної наукової бібліотеки ім. Д. Чижевського.

У рамках фестивалю, крім презентацій української сучасної літератури, творчих майстерень, патріотичних акцій та квестів, була представлена локація Служби порятунку з метою поширення серед мешканців обласного центру інформації про безпеку життєдіяльності та підтримання здорового способу життя.

Рятувальники представили експонати виїзної пожежно-технічної виставки-музею та навчали порядку дій у різних надзвичайних ситуаціях.

Зокрема серед музейних експонатів, представлених на фестивалі, є красномовні свідчення людської недбалості або необережності, які були зібрані безпосередньо з місць пожежі. Сапер Управління ДСНС в області розповів, які боєприпаси часів ІІ Світової війни можна випадково знайти на території області та як при цьому поводитись, щоб не травмуватись або не загинути. Відвідувачі мали змогу ознайомитись зі зразками друкованої продукції, яку працівники Служби порятунку використовують для проведення просвітницької роботи серед населення.

Локація Служби порятунку не залишилась поза увагою відвідувачів та учасників фестивалю, тож, сподіваємось, у місті побільшає прихильників безпечної життєдіяльності, для яких очевидною є важливість неухильного дотримання правил безпеки у повсякденному житті.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool