У Кропивницькому триває боротьба зі стихійною торгівлею

Лютий 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1385 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 лютого, у Кропивницькому відбувся черговий рейд муніципального патруля на чолі із начальником управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Сергієм Горбовським.

Зусиллями патруля незаконна торгівля була припинена на тротуарній частині по вулиці Вокзальній між ринком «Босфор» та супермаркетом «АТБ». Майже всі продавці на цьому стихійному місці торгівлі виявилисся порушниками , які працюють без дозвільних документів. В одного з «підприємців» навіть виявили фальшиву облікову картку, яка надавала йому право на торгівлю. Інспектори склали на порушника протокол і заборонили продаж підозрілого вигляду продуктів харчування.

По вулиці Космонавта Попова також виявили незаконну торгівлю продуктами харчування. Продавчиня запевняла, що термін споживання її товарів ще не минув. Але, наприклад, паштет, який вона продавала, виглядав підозріло, його упаковка була здута, та й жодних сертифікатів якості чи дозвільних документів на торгівлю жінка не мала.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool