У Кропивницькому школярам нагадали правила безпеки

Червень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 1486 | Коментарі: 0

3 червня працівники Управління ДСНС в області разом правоохоронцями завітали до загальноосвітньої школи №15 м. Кропивницький, де провели для учнів початкових та середніх класів семінар щодо дотримання правил безпеки під час канікул

Рятувальники та представники патрульної поліції нагадали дітям алгоритм дій у різних життєвих ситуаціях: на дорозі, вдома, у громадських місцях та під час відпочинку.

Під час спілкування особливо наголошувалось на необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки - рятувальники нагадали про обережне поводження з сірниками, побутовими електричними та газовими приладами, правила розведення багаття на природі, порядок дій у випадку виникнення пожежі, застерегли від спалювання торішньої трави та сухостою. Крім того, фахівці рятувальної справи акцентували увагу школярів на безпечному відпочинку біля водойм та трагічні наслідки порушень правил безпеки.

Також рятувальники роздали учням листівки з правилами безпеки на воді, у побуті та в екосистемах.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool