У Кропивницькому «шерифам» вручили подяки

Червень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Вчора, 18 червня, начальник обласного главку відомства Роман Козьяков вручив «шерифам» Подяки. Урочистості відбулися з нагоди Дня створення служби дільничних.

Керівник поліції області привітав офіцерів із професійним святом та побажав і надалі ефективно працювати у взаємодії з громадою.

«Нині служба дільничних офіцерів продовжує йти шляхом реформування. Впроваджуються новації у роботі. Зокрема, на території області відкриватимуться поліцейські станції, покращуватиметься рівень матеріально-технічного забезпечення, що, безумовно, впливатиме і на результати вашої діяльності. Тож, прийміть щирі вітання у день свята. Нехай кожен із вас відчуває підтримку від людей на свої дільницях, розуміння у родинному колі та досягає нових успіхів у роботі», – зазначив Роман Сергійович.

Представникам служби дільничних управління превентивної діяльності поліції області та територіальних підрозділів Роман Козьяков вручив відомчі Подяки.

Також підлеглих привітали зі святом і заступник начальника поліції Кіровоградської області Володимир Куценко та начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Олександр Сагаль.

Зі свого боку, до «шерифів» зі словами вітань звернувся голова обласної профспілкової організації Валерій Шевчук. У якості заохочень від Профспілки дільничні отримали Грамоти.
Подякував колегам за гідну службу і пенсіонер органів внутрішніх справ, колишній начальник відділу дільничних поліції області Олександр Дигас.

Окрім отриманих заохочень під час урочистих заходів, найкращі працівники служби дільничних найближчим часом отримають грошові премії за досягнення у роботі.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool