У Кропивницькому сесія облради не відбулася через відсутність кворуму

Січень 12, 2024 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Засідання сесії Кіровоградської облради не відбулося через відсутність кворуму

Пленарне засідання позачергової ХХІ сесії Кіровоградської області не відбулося сьогодні, 12 січня, через відсутність кворуму. Для участі в її роботі в сесійній залі зареєструвався 21 депутат.

Як відомо, на розгляд депутатського корпусу виносилося лише одне питання – «Про поновлення на посаді голови Кіровоградської обласної ради Шульги С.П.»

У зв’язку з цим голова обласної ради Юрій Дрозд запросив очільників фракцій та депутатських груп до свого кабінету, аби виробити стратегію подальшої роботи. Під час наради її учасники прийняли рішення звернутися до державного виконавця з проханням надати роз’яснення, яким саме чином Кіровоградська обласна рада має виконати його рішення від 20 листопада 2023 року у справі № 340/3119/23 щодо поновлення екс-голови облради Сергія Шульги на посаді.

Нагадаємо, це вже третя невдала спроба провести сесію з даного питання. Перші дві – 1 та 15 грудня 2023 року були невдалими з тієї само причини – відсутність кворуму. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool