У Кропивницькому рятувальники взяли участь у заходах з нагоди Дня захисника України

Жовтень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

14 жовтня у м. Кропивницький відбулась низка святкових та урочистих заходів з нагоди Дня захисника України, у яких активну участь взяли особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області на чолі з начальником Управління полковником служби цивільного захисту Віталієм Миронюком.

Так, загальноміські заходи проходили на площі Героїв Майдану, біля пам’ятника Володимирові Винниченку, у Ковалівському парку, біля пам’ятників Героям Чорнобиля, Воїнам-інтернаціоналістам всіх поколінь, на території Фортечних Валів тощо

 Масштабною Ходою Єдності представники місцевих органів влади та місцевого самоврядування, військовослужбовці, рятувальники, учасники антитерористичної операції, ветерани війни та військової служби, члени сімей загиблих воїнів, молодь, представники громадськості та духовенства віддали данину поваги патріотам-українцям, захисникам Вітчизни, вшанували їхні заслуги перед Батьківщиною.

Під час хвилини мовчання учасники заходу схилили голови в пам'ять про тих синів України, які віддали своє життя, відстоюючи незалежність нашої країни та її територіальну цілісність.

Крім того, на площі Героїв Майдану була представлена спеціальна техніка, у тому числі – пожежно-рятувальна техніка, що використовується для ліквідації надзвичайних подій та ситуацій. А у Ковалівському парку відбулись патріотичні та розважальні заходи із традиційним частуванням усіх гостей свята справжнім козацьким кулішем, звареним рятувальниками у польовій кухні.

Кропивницькому, рятувальники, ,Дня захисника України

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool