У Кропивницькому рятувальники привітали журналістів (ВІДЕО)

Червень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

9 червня в У ДСНС України у Кіровоградській області відбулися урочисті заходи з нагоди Дня журналіста. Від імені керівництва та усього колективу Управління з професійним святом представників мас-медіа Кіровоградської області привітав заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь.

Зокрема він зазначив, що працівники Служби порятунку, без перебільшення, вважають журналістів надійними помічниками, тому що своїм високим професіоналізмом представники ЗМІ роблять важливий внесок у справу порятунку людей, попередження пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

Максим Крутінь подякував гостям за те, що пов’язали життя з журналістикою, та від імені керівництва побажав збільшення читацької і глядацької аудиторії, приємних новин та зазначив, що рятувальники завжди готові до співпраці заради безпеки людей.

Цього дня грамотами Управління ДСНС були нагороджено працівників обласних та центральних засобів масової інформації, головних редакторів районних газет, працівників районних відділів, відповідальних за напрямок пропаганди, та співробітників прес-служби Управління.

Також на цьому заході голова Кіровоградської обласноі організації НСЖУ Петро Мельник  відзначив нагородами спілки кращих співробітників прес-служби  У ДСНС України у Кіровоградській області

Прес-служба У ДСНС в області

У ДСНС України у Кіровоградській області

У ДСНС України у Кіровоградській області

У ДСНС України у Кіровоградській області

У ДСНС України у Кіровоградській області

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool