У Кропивницькому рятувальники отримали новий спецавтомобіль (ФОТО)

Жовтень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

1 жовтня начальник Управління ДСНС у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк виконав почесну та приємну місію: передав від ДСНС України ключі від нового автомобіля «RENAULT NEV DUSTER» начальнику служби безпеки дорожнього руху У ДСНС в області підполковнику служби цивільного захисту Василю Чорноморцю.

Вручаючи ключі від кросовера, Віталій Миронюк зазначив, що нашому підрозділу пощастило отримати новий автомобіль, завдяки державній програмі оновлення парку автотехніки ДСНС України, у рамках якої Державне агентство інфраструктурних проектів України відповідно до Постанови КМУ від 25.04.2018 року №435 «Про затвердження Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року» закупило та передало ДСНС України автомобілі «RENAULT NEV DUSTER». 

Наразі керівництвом Служби вживаються посилені заходи щодо поліпшення роботи аварійно-рятувальних служб у напрямку запобігання травмуванню і загибелі людей на дорогах країни та забезпечення оперативного реагування у разі виникнення дорожньо-транспортних пригод. Новий сучасний кросовер відповідає усім вимогам щодо безпеки експлуатації транспортних засобів під час дорожнього руху та зменшення їх негативного впливу на довкілля.

Відтепер служба безпеки дорожнього руху У ДСНС у Кіровоградській області матиме змогу на високому рівні здійснювати оперативну підтримку пожежно-рятувальної техніки з метою забезпечення безпеки дорожнього руху під час виїзду до місця виконання робіт за призначенням та супроводження великогабаритних автомобілів Служби порятунку Кіровоградщини.

У Кропивницькому, рятувальники, отримали, новий спецавтомобіль

У Кропивницькому, рятувальники, отримали, новий спецавтомобіль

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool