У Кропивницькому рятувальники отримали нагороди (ФОТО)

Вересень 24, 2022 | Новини | Переглядів: 1413 | Коментарі: 0

Цього року святкування Дня міста проходить без масштабних заходів, але виконавчий комітет Кропивницької міської ради прийняв рішення урочисто відзначити кропивничан, які своєю щоденною працею роблять значний внесок у нашу Перемогу.

У Кропивницькому рятувальники отримали нагороди

У Кропивницькому рятувальники отримали нагороди

У Кропивницькому рятувальники отримали нагороди

У Кропивницькому рятувальники отримали нагороди


Отже, з нагоди 268-річчя з дня заснування міста Кропивницький у міськраді відбулись урочистості, у яких взяли участь представники влади, силових структур, громадських та волонтерських організацій. ГУ ДСНС України у Кіровоградській області представив перший заступник начальника Головного управління Олексій Родіонов.

У рамках заходу кількох жителів обласного центру, які виявили особливі заслуги перед громадою, було нагороджено відзнаками «За заслуги» І та ІІ ступенів, почесними грамотами та подяками.

Серед тих, хто наближає Перемогу, - старший пожежний 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини прапорщик служби цивільного захисту Роман Цимбал, водій 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини прапорщик служби цивільного захисту Дмитро Дорошко, начальник караулу 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини капітан служби цивільного захисту Віталій Тарасенко та заступник начальника 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини Олександр Максименко 1-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в області.

Колектив Служби порятунку Кіровоградщини вітає колег з відзнаками, а всіх кропивничан – з Днем міста! Щиро віримо, що наступну річницю Кропивницького ми зустрінемо у звільненій Україні під мирним небом.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool