У Кропивницькому розпочали ремонт комунікацій по вулиці Вокзальній

Травень 27, 2021 | Новини | Переглядів: 1345 | Коментарі: 0

Спеціалісти Кропивницького ВКГ вже приступили до виконання свої частини ремонтних робіт по вулиці Вокзальній – розпочали заміну старих мереж водогону на сучасні.

 Вони прокладають нові труби водопроводу від території автовокзалу №2 до ринку «Босфор».

- Цей водогін був збудований ще у 1973 році. Він не працює вже п’ять років, адже вийшов з ладу. У той же час ця мережа є надзвичайно важливою для міста, оскільки задіяна у постачанні води на насосну станцію 101-го мікрорайону, яка забезпечує водопостачання половини міста, - відзначила директор Кропивницького ВКГ Валентина Давидчук. - Зараз вода подається по іншому водогону. І великою проблемою для системи водопостачання обласного центру є відсутність на цьому напрямку резервних мереж. Тобто, на випадок аварії півміста ризикувало залишитися без води. Тож коли ми облаштуємо новий водогін, той, який працює зараз - виведемо в ремонт, щоб мати резервний.

На закупівлю матеріалів підприємство витратило 20 мільйонів гривень. Половину цих коштів виділили з міського бюджету. Роботи ж виконує спецбригада Кропивницького ВКГ.

- Ми приступаємо до реалізації важливого проекту у Кропивницькому. Починаємо з ремонту комунікацій по вулиці Вокзальній. Це дасть можливість покращити якість водопостачання, адже встановлюється сучасна пластикова труба, - прокоментував хід ремонтних робіт Андрій Райкович. - Прокладуть перші 350 метрів труби, потім виконаємо гідро випробування. У разі позитивного результату, складається відповідний акт і вже ми можемо передавати дорожникам цей об’єкт для асфальтування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool