У Кропивницькому родина Валіхновських отримала ключі від чотирикімнатної квартири

Квітень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 669 | Коментарі: 0

Для кропивницької родини Валіхновських, у якій торік народилися відразу четверо донечок сьогодні, 02 квітня, щасливий день. Міський голова Кропивницького Андрій Райкович вручив Анастасії та Владиславу ключі від чотирикімнатної квартири.

Спочатку планувалося, що квартиру родині придбають в будинку, який зводиться коштом ДСНС, де служить чоловік. Андрій Райкович виступив з ініціативою придбати квартиру коштом міського бюджету.

Під час останнього сесійного засідання міської ради депутати підтримали позицію очільника міста і виділили мільйон гривень на придбання житла. Квартира чотирикімнатна, має площу 75 квадратних метрів. Ремонт в квартирі має виконати ГУ ДСНС.

- Ми всі дуже чекали цього моменту. Квартира вже у вас є. Міська влада свою важливу частину виконала. Тепер ви починаєте комунікації з управлінням ДСНС, - відзначив міський голова. - Нехай житло буде затишним, комфортним і щасливим для вас і ваших дівчаток.

родина Валіхновських


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool