У Кропивницькому говорили про психосоціальну підтримку на робочому місці (ФОТО)

Травень 07, 2024 | Новини | Переглядів: 223 | Коментарі: 0

Системна турбота про ментальне здоров’я так само важлива, як і турбота про фізичний стан людини.

Ці та інші питання розглянуті під час інформаційної зустрічі в обласному центрі з начальником відділу з питань праці західного регіону Управління інспекційної діяльності у Кіровоградській області Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, Оленою Хіміч.

Це може запобігти травмуванню на роботі, підвищити мотивацію і продуктивність праці, зберегти кадровий потенціал.

У Кропивницькому говорили про психосоціальну підтримку на робочому місці

У Кропивницькому говорили про психосоціальну підтримку на робочому місці

У Кропивницькому говорили про психосоціальну підтримку на робочому місці

Психосоціальна підтримка працівників на робочому місці є надзвичайно важливою для забезпечення здоров’я та добробуту працівників. Вона включає в себе різні заходи та практики, спрямовані на зменшення стресу, підвищення самопочуття та підтримку психологічного благополуччя співробітників.

Для того, щоб вона була системною, відбувалася на постійній основі й мала профілактичний характер, необхідна розробка політики і програми заходів у межах цієї політики.


Чому програма психосоціальної підтримки на робочому місці важлива? Що означає поняття «психосоціальні ризики та їхні фактори»? Як лідери підприємств можуть створити культуру психологічної безпеки?

Захід відбувався в рамках інформаційно-просвітницького проєкту «Інформаційний навігатор з питань праці».

Для тих, хто не мав змоги потрапити до нашого інформаційно-культурного центру, можна переглянути відео зустрічі на YouTube бібліотеки.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool