У Кропивницькому проведуть антистресові заняття співом

Листопад 01, 2022 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Викладачі Кропивницького музичного фахового коледжу, відомі оперні співаки Олександр та Анастасія Безаї проведуть безоплатні антистресові заняття співом.

Викладачі Кропивницького музичного фахового коледжу, відомі оперні співаки Олександр та Анастасія Безаї проведуть безоплатні антистресові заняття співом.


«Маємо бажання і можливість провести ряд уроків спрямованих на зняття напруги у повсякденному житті громадян нашого міста! Живемо у дуже складний час, де стрес став для українців звичайним відчуттям! Вирішили з дружиною поділитися своїм педагогічним досвідом з усіма бажаючими, бо ж опанувати і залишатися емоційно збалансованою людиною можна лише пізнавши себе!», - зазначив Олександр Безай.

Він уточнив, антистресові заняття індивідуальні, для погодження дати та часу слід звертатися особисто в соціальні мережі співака.

«За бажанням усі, хто візьме участь у такому заході мають можливість задонатити і підтримати ініціативу коледжу щодо підтримки наших славних воїнів ЗСУ!», - додав викладач.

Як уже повідомлялося, Кропивницький музичний фаховий коледж влаштував півторагодинний концерт, щоб продовжити збір коштів на автомобіль для військових. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool