У Кропивницькому презентували оновлений територіальний сервісний центр МВС.

Жовтень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 592 | Коментарі: 0

У жовтні 2017 року за ініціативи керівництва області, рішенням депутатського корпусу обласної ради з місцевого бюджету було виділено близько 1 млн.грн. субвенції для проведення робіт з реконструкції територіального сервісного центру МВС

 Роботи з реконструкції проводилися на площі 189 кв.м. Для потреб центру було придбано комп'ютерну техніку, принтери, меблі, систему відеоспостереження.

Оновлений центр працює з лютого цього року. У сучасному та відкритому опен-спейсі 23 співробітника щоденно надають близько 250 послуг: реєстраційних операцій, видачі та обміну водійських посвідчень, видачі довідок про відсутність судимості.

На прилеглій території облаштовано майданчик для експертного огляду транспортних засобів, паркувальні місця.
Сьогодні у центрі побував голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко. Разом із головою обласної ради він оглянув відремонтовані приміщення, особисто перевірив дієвість інформаційного боксу, ознайомився із системою отримання жителями області водійських посвідчень.

-Вже 8 місяців оновлений сервісний центр гарантує надання якісних адміністративних послуг не лише жителям області, а й усім громадянам України. Він обладнаний електронною чергою, інформаційним боксом, системою відеоспостереження. Імпонує й те, що все зроблено відкрито та прозоро. Переконаний, що отримувати тут послуги комфортно та дійсно по-сучасному, - зазначив Сергій Кузьменко.

Начальник Регіонального сервісного центру Олександр Єлькін відзначив, що на Кіровоградщині діє 5 сервісних центрів. Він запевнив очільника області, що робота з осучаснення сервісних центрів МВС проводитиметься по всій області, і вже до кінця року ще один подібний центр буде відкрито в Олександрії. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool