У Кропивницькому працівників «Гідросили» вітали з професійним святом

Вересень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 вересня, напередодні Дня машинобудівника, працівників ПрАТ “Гідросила АПМ” урочисто привітав з професійним святом заступник міського голови Олександр Грабенко

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

 Я гордий бути тут разом з вами, бо мало хто знає, що мій дід усе життя пропрацював на “Гідросилі” на двох навантажувачах: на п'яти- та десятитонниках, - відзначив у своєму слові Олександр Грабенко. - Ваш потужний та висококваліфікований колектив зробив підприємство основою машинобудівної галузі не тільки для нашого міста, а і для всієї України. Хочу висловити окрему подяку Павлу Штутману та Олександру Шамшуру за те, що в нелегкі для нашої країни часи ви не тільки не зупинились, а пішли далі — почали завойовувати нові ринки своєю високоякісною продукцією.

Олександр Грабенко побажав усім присутнім миру, добра та економічного зростання і разом з керівництвом ПрАТ “Гідросила АПМ” взяв участь у нагородженні найкращих працівників машинобудівної галузі – вручив їм відзнаки міської ради та виконавчого комітету.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool