У Кропивницькому працівники поліції області отримали нагороди

Липень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Заохочення поліцейським управління кадрового забезпечення обласного главку та територіальних відділів і відділень напередодні професійного свята вручив начальник відомства Сергій Кондрашенко.

«На ваш підрозділ покладено чимало відповідальних завдань: якісний відбір кадрів та комплектування органів поліції, покращання рівня професійної підготовки поліцейських, виховна робота, нагляд за дисципліною серед особового складу. А тому хочу подякувати від імені всього колективу за щоденну працю, вміння підтримати колег, сумлінне виконання своїх обов’язків.

Бажаю кожному з вас подальших успіхів у роботі, благополуччя у родинах, миру та злагоди», - зазначив Сергій Григорович, звертаючись до присутніх.

Із нагоди свята працівники кадрових підрозділів були нагороджені Подяками та медалями «За службу державі» від керівника Нацполіції області, і Грамотами від Кіровоградської обласної профспілки атестованих працівників органів ОВС України.

До привітань приєднався і начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрій Човпан та подякував своєму злагодженому колективу за роботу.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool