У Кропивницькому помер відомий лікар

Жовтень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 2207 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький висловлюють співчуття родині Яриніч із-за тяжкої втрати іх батька, повідомляє FOTOINFORM.NET

Вчора в обласному центрі помер Почесний громадянин міста Кіровограда, заслужений лікар України Володимир Яриніч.

«Важка мить, яку не можна описати словами… Все своє життя Ти присвятив боротьбі з цією клятою хворобою, врятувавши тисячі життів.
Ти повертав віру у життя, дозволяв знову йому радіти.І практично до останнього дня Ти займався лікувальною справою.По-іншому Ти просто не вмів.
Не дарма кажуть, що таких як Ти більше не було.Але у всій цій гущі подій, у всіх цих переживаннях за здоров’я пацієнтів, Ти зовсім забув про себе і дозволив життю непомітно піти...Сьогодні Тебе не стало…Батьку, нам Тебе дуже не вистачатиме!Ти наша гордість і недосяжний приклад для наслідування!Я намагатимуся робити все, що в моїх силах, аби Тебе не підвести і відповідати тим високим стандартам професійності, порядності та людяності, яким ти мене все життя навчав Ми Тебе дуже Любимо! Спочивай з миром!», - написав на своїй сторінці у фейсбуці Костянтин Яриніч.

ФОТОИНФОРМ висловляє свої співчуття родині Яриніч. Тримайтеся.

 помер Почесний громадянин міста Кіровограда, заслужений лікар України Володимир Яриніч.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool