У Кропивницькому поліцейського, який підозрюється у хабарництві триматимуть під вартою

Вересень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

За клопотанням прокуратури Кіровоградської області Ленінським районним судом м. Кіровограда змінено запобіжний захід одному із поліцейських, які підозрюються у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди в сумі 8,5 тис доларів США із застави на тримання під вартою.

Зокрема, у серпні судом заступнику начальника відділу Кіровоградського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з одночасним внесенням застави у розмірі 110 тис грн, яку у подальшому було внесено, а підозрюваного звільнено з-під варти.

Про це FOTOINFORM.NET повідомила прес-служба прокуратури Кіровоградської області 

При цьому прокуратура наполягала в суді на необхідності перебування підозрюваного під вартою. Однак, правоохоронець незаконно перешкоджав проведенню обшуків, здійснював тиск на слідчого та свідків, не повідомляв орган досудового розслідування про зміну місця проживання з метою уникнення кримінальної відповідальності і справедливого покарання.
З огляду на вказане, судом задоволено клопотання прокуратури та змінено запобіжний захід поліцейському із застави на тримання під вартою, а внесену раніше заставу у розмірі 110 тис грн звернуто у дохід держави та зараховано до Державного бюджету України.

Нагадаємо, 23 липня прокуратурою спільно з СБУ на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 8,5 тис доларів США викрито трьох поліцейських. Після цього, встановлено причетність до скоєння вказаного злочину заступника начальника відділу Кіровоградського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool