У Кропивницькому поліцейські обговорили з представниками консультативної місії ЄС шляхи удосконалення роботи

Червень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Зустріч за участі начальника поліції області Романа Козьякова, його заступників та керівників галузевих служб відбулася сьогодні, 21 червня, в ГУНП області. 

Робочу групу КМЄС представляли - старший радник із питань загальної правоохоронної діяльності Бернд Рейман, спеціаліст із питань координації Іванна Ільченко та ІТ спеціаліст Микола Хомутовський.

Під час зустрічі представники КМЄС, насамперед, розповіли про свою діяльність в Україні та основні функції, серед яких і надання допомоги та всебічної підтримки процесу реформування поліції.

У ході спілкування також були озвучені рекомендації та поради щодо можливості впровадження на рівні обласного відомства оптимальної та ефективної системи управління на основі загальновизнаних європейських практик.
Початковий етап оптимізації, зокрема, стосується структури і функцій організації, оцінювання ефективності діяльності та процесу прийняття рішень.

Також обговорювалися питання комунікації поліції з громадою, зокрема щодо забезпечення безпеки та аспектів функціонування відповідних підрозділів «поліції діалогу».

«Зрозуміло, що процес реформування – не просто реорганізація самої структури, а, насамперед, зміна філософії поліцейської діяльності. Це довгий шлях, який потребує чимало часу та зусиль. Тож сподіваюся на нашу продуктивну співпрацю у цьому напрямку», - зазначив Бернд Рейман.

Зі свого боку, начальник поліції області Роман Козьяков запевнив присутніх, що запропоновані шляхи вдосконалення роботи відомства будуть втілюватися на практиці.

«Ми усвідомлюємо, що розуміння проблем громади в цілому та кожної окремої людини, відповідне реагування на звернення громадян, надання фахової допомоги у відновленні порушених прав, а також підтримання належного рівня правопорядку – сприятиме підвищенню рівня довіри населення до роботи поліції. Тож будемо працювати над поглибленням взаємодії з громадськістю, аби досягти європейських стандартів», - наголосив Роман Сергійович.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool