У Кропивницькому підписали меморандум про співпрацю

Вересень 21, 2022 | Новини | Переглядів: 1473 | Коментарі: 0

21 вересня ГУ ДСНС в області та Управлінням молоді та спорту обласної військової адміністрації підписано Меморандум про співпрацю.

21 вересня ГУ ДСНС в області та Управлінням молоді та спорту обласної військової адміністрації підписано Меморандум про співпрацю.


Метою Меморандуму є спільна діяльність на засадах партнерства, спрямована на вдосконалення системи навчання учнівської молоді заходам пожежної безпеки, їх професійної орієнтації, пропаганди пожежно-технічних знань та реалізації інших завдань, спрямованих на попередження пожеж та вміння діяти при надзвичайних ситуаціях.

Однією із форм спільної діяльності обох управлінь є всебічна підтримка руху Дружин юних рятувальників-пожежних – добровільних об’єднань шкільної молоді, яка своєю діяльністю пропагує серед однолітків свідоме ставлення до безпеки, здоровий спосіб життя та сприяє самореалізації.

Відповідно до Меморандуму передбачено створення нових та підтримка роботи існуючих Дружин юних рятувальників-пожежних, організація та проведення фестивалю ДЮРП, а також проведення різноманітної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед молоді.
 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool