У Кропивницькому перевіряють церкви (ФОТО)

Червень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1726 | Коментарі: 0

13 червня фахівці Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС в області спільно зі знімальною групою обласного телебачення перевірили стан пожежної та техногенної безпеки у храмах обласного центру та провели серед священників і прихожан інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Під час спілкування з вірянами та служителями церков рятувальники дали їм чіткі інструкції, як поводитись, щоб не допустити пожежі у приміщенні церкви, та як діяти, якщо пожежа раптом виникла.

Настоятелям храмів нагадали, що необхідно постійно стежити за свічниками, обережно користуватись відкритим вогнем, забезпечити будівлю засобами первинного пожежогасіння та навчити персонал ними користуватись, на випадок надзвичайної події евакуаційні виходи тримати бути відкритими та не захаращеними. Для розміщення інформації превентивного характеру на стендах релігійних установ співробітники Управління ДСНС вручили настоятелям церков листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області

перевіряють церкви
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool