У Кропивницькому оголосили війну паліям

Вересень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

У Кропивницькому обстежуватимуть місто, та шукатимуть паліїв сухого листя і трави.

Сьогодні, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович дав завдання представникам спецінспекції посилити роботу з містянами, які почали спалювати непотріб.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Ця ситуація повторюється щороку, із настанням осені в приватному секторі люди починають спалювати опале листя та суху траву, замість викидати його в сміття, хоч сміттєвози забирають все це безкоштовно.

- Моє доручення спецінспекції, управлінню ЖКГ, нашим екологічним службам, керівникам районів, а через них – квартальним - негайно активізувати роз’яснювальну роботу і штрафні санкції. Необхідно на цей період визначити чи день, чи години, щоб їздили машини тільки зі збору листя.

Додатковою проблемою, за словами міського голови, є те, що з листям горить і купа іншого сміття, пластик. А це посилює забруднення атмосфери. Тим, хто страждає на бронхіти, астму, риніти – в цей період особливо погано. Тож Андрій Райкович звернувся до містян з проханням не палити листя. Ті, ж хто ігноруватиме заборону, платитимуть штрафи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool