У Кропивницькому обговорили про психологічну підтримку військових

Травень 22, 2024 | Новини | Переглядів: 468 | Коментарі: 0

Під час наради з керівниками лікувальних закладів Кіровоградщини відбулося обговорення щодо необхідності і можливості підсилення складової психологічної підтримки на етапі лікування військових.

Заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова наголосила, що психологічна допомога повинна надаватися військовослужбовцям на всіх етапах лікувальних та реабілітаційних послуг. За її словами, психологам бажано розпочинати роботу з пацієнтом з моменту його прийому у відділення. Через знайомство з пацієнтом, опитування і тестування психолог зможе окреслити напрям, за яким буде працювати вже на етапі реабілітації.

У Кропивницькому обговорили підсилення психологічної підтримки військових

Учасники зустрічі напрацювали практичні інструменти для ефективної реалізації цієї ініціативи, що дозволить забезпечити комплексний підхід до лікування та реабілітації військових, враховуючи їх психологічні потреби, які дає впровадження Всеукраїнської програми ментального здоровʼя "Ти як?".


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool