У Кропивницькому нацгвардійцям передали спецтранспорт (ФОТО)

Січень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1553 | Коментарі: 0

У Кропивницькому відбулася передача двох спеціалізованих мікроавтобусів "Ford Tranzit" для військовослужбовців патрульної роти стрілецького батальйону (з КЕОП та ОГП) військової частини 3011 Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

До передачі автомобілів та привітань долучився заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Лісота та начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Роман Козьяков.

«Кіровоградська обласна державна адміністрація від імені Марії Чорної дякує командуванню Національної гвардії за такі чудові машини, які завжди допомагатимуть у вашій службі. Саме ви охороняєте внутрішній порядок у нашій країні, ми дуже вдячні вам за це. Сподіваємося, що ці спеціалізовані автомобілі будуть корисними для вас. Успіхів у вашій службі!» - звернувся з привітаннями Андрій Лісота.

Мікроавтобуси виготовлені на замовлення Нацгвардії та призначені для перевезення тринадцятьох військовослужбовців (разом з водієм), їх озброєння та спецзасобів для виконання завдань з охорони громадського порядку. Автомобілі оснащені технікою, зокрема, мають бортові комп’ютери, цифровий зв'язок, а також відеореєстратори, силовий бампер та захисними решітками лобового скла, вікон та ліхтарів.

Ключі та сертифікати на автомобілі гвардійцям патрульної роти вручив заступник командира зі служби військової частини 3011 Сергій Гніденко. 

У Кропивницькому нацгвардійцям передали спецтранспорт


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool