У Кропивницькому на території скверу «Слави» побудують храм

Червень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1304 | Коментарі: 0

Сьогодні, 29 червня, у міській раді Кропивницького відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, земельних відносин та охорони навколишнього середовища, повідомляє сайт КМР

Комісія у складі чотирьох депутатів під головуванням Олександра Шамардіна розглянула 14 важливих для громадян міста питань основного порядку денного та низку додаткових.

Члени комісії одноголосно підтримали проект рішення щодо надання Релігійній організації «Релігійна громада Апостола Якова, брата Господнього Української Православної Церкви Київського Патріархату м. Кропивницький» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у сквері «Слави».

Відповідно проекту рішення, релігійна громада УПЦ КП може отримати у постійне користування 1,5 га землі, із яких 30 сотих планується використати під будівництво храму, а інша територія буде благоустроєною.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool