У Кропивницькому на оздоровлення дітей було використано понад 1,2 мільйона гривень

Вересень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 825 | Коментарі: 0

Оздоровлення дітей Кропивницького протягом літнього періоду 2016 року організовувалося відділом сім’я та молоді за рахунок коштів міського, обласного та державного бюджетів.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

 Підсумовуючи результати літнього оздоровлення, - відзначила начальник відділу Людмила Дорохіна, - можна зробити висновок, що оздоровлення дітей пільгових категорій відбулось вдало, хоча всіх бажаючись ми не задовольнили. Відділом сім’ї та молоді зареєстровано 378 заяв, оздоровлено2 16 дітей. Для 100 % задоволення всіх звернень, при найменшій вартості путівки 4 тисячі гривень, необхідні кошти в сумі більше півтора мільйона гривень. Сесією міської ради двічі в цьому році коригувався в сторону збільшення бюджет на оздоровлення дітей, виділені додаткові кошти на оздоровлення дітей учасників АТО.

Загалом у 2016 році залучено коштів з державного бюджету 162,2 тис. грн. з обласного – 681,3 тис. грн. з міського бюджету – 472,4 тис.грн.
Для порівняння: в 2014 році з міського бюджету виділено на оздоровлення 179,9 тис.грн., в 2015 році – 178,0 тис.грн.

Діти з Кропивницького цього року відпочивали в УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) - 24 дитини, МДЦ «Артек» ( Пуща Водиця Київська область) –3 дитини, ТОВ «Курортне об’єднання «Перлина Чорномор’я» (смт. Сергіївка, Білгород – Дністровський район Одеської області) - 50 дітей, ДОЗ «Бригантина» (смт. Новоархангельськ, Кіровоградської області) -22 дитини, ДЗОВ «Дружба» (с. Войнівка, Олександрійського району, Кіровоградської області) - 47 дітей, Оздоровчий комплекс «Лісова пісня» (с. Оникієве, Маловисківського району, Кіровоградської області) - 7 дітей, ДЗОВ «Жовтень» (с.Бірки, Олександрівського району, Кіровоградської області) - 63 дитини
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool