У Кропивницькому на Ковалівці відбувся рейд

Червень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1093 | Коментарі: 0

Зважаючи на надзвичайно високий клас пожежної небезпеки по Кіровоградській області, спричинений спекотною погодою, рятувальники посилюють профілактичні заходи з метою всебічного інформування громадян про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті чи під час відпочинку на лоні природи.

Так, 29 червня роз’яснювальна робота була проведена в мікрорайоні Ковалівка в обласному центрі. Фахівець служби порятунку роздавала перехожим тематичні листівки з правилами поведінки влітку та розповідала, як уникнути лиха у власній оселі або, відпочиваючи у затишку лісових чи паркових масивів. Кожен громадянин має пам’ятати, що в таку спеку досить іскри чи погано погашеного сірника або недопалка, як може запалати вогнем все довкола. Також не варто забувати про безпечне використання побутових електроприладів, газових установок тощо.

Звичайна людська недбалість – забута ввімкнена праска, куріння в ліжку та ще в нетверезому стані, дитячі пустощі з вогнем, неналежний стан електропроводки та інші, на перший погляд незначні фактори, можуть позбавити людину майна, житла чи навіть життя.
Крім того, велику небезпеку становлять вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, які, пролежавши в ґрунті понад сім десятиліть, не втратили своєї руйнівної сили. Зважаючи на це, фахівець рятувальної справи застерегла громадян від надмірної цікавості та порадила не чіпати небезпечні знахідки, а діяти відповідно до правил, викладених у листівках.
Профілактична робота щодо поведінки триває, а Служба порятунку закликає громадян бути обережними з вогнем.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool