У Кропивницькому на «гарячому» спіймали крадія кабелю

Червень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Місцевий житель пошкодив повітряну телефонну лінію між будинками. У порушника поліцейські виявили плоскогубці та шматок дроту.

О першій годині ночі 6 червня наряд батальйону поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності лінії телефонного кабелю поблизу житлового будинку у центрі міста.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські біля вхідних дверей в підвальне приміщення багатоповерхівки застали чоловіка, який тримав у руках близько 15 метрів змотаного дроту. Вживши заходів щодо припинення правопорушення, працівники поліції здійснили поверховий огляд чоловіка та виявили в кишені його куртки плоскогубці.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Порушником виявився 26-річний місцевий житель.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, особі інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За матеріалами управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool