У Кропивницькому на берегу ріки Інгул відбувся рейд (ФОТО)

Липень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1509 | Коментарі: 0

Вода – є складовою частиною людського організму та являється одним з найефективніших засобів для оздоровлення. Вона є найціннішим даром природи.

Як тільки в кожного з нас з’являється час та можливість для відпочинку - ми намагаємось провести його біля неї. Хтось відпочиває з вудкою, а хтось плещеться у воді. Поринаючи у світ спілкування з природою, слід не забувати про власну безпеку, тому для інформування та нагадування правил безпечної поведінки біля водойм рятувальники ДСНС постійно проводять просвітницькі бесіди з відпочиваючими.

7 липня рятувальники Кіровоградського гарнізону завітали до берегу ріки Інгул у мікрорайоні Новомиколаївки обласного центру для того, щоб провести інформаційні бесіди з населенням про необхідність суворого дотримання правил поведінки біля води. Після того, як над Кіровоградщиною пройшла негода і температура повір’я ще не повернулась у звичні для літа температурні показники – відпочиваючих на березі було досить мало. З тими, хто все-таки наважився прийти до річки, а це були переважно рибалки, фахівці рятувальної справи спілкувались на тему безпеки. Рибалкам була озвучена статистика травмування та загибелі на воді з початку року на водоймах Кіровоградщини та методах надання першої домедичної допомоги при сонячних ударах, травмуваннях кінцівок і у випадках утоплення.

Співрозмовники дякували працівникам Управління ДСНС у Кіровоградській області за корисну інформацію. Для того, щоб відпочинок біля водойм приніс тільки задоволення необхідно дотримуватись простих, але дуже дієвих правил, які були викладені у яскравих листівках та надані всіх відпочиваючим.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Вода – є складовою частиною людського організму та являється одним з найефективніших засобів для оздоровлення. Вона є найціннішим даром природи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool