У Кропивницькому легковик зіткнувся з маршруткою (ФОТО)

Жовтень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 1357 | Коментарі: 0

Вчора, близько 12-ї години, патрульні поліцейські отримали повідомлення, що в обласному центрі по вулиці Ушакова сталася ДТП за участю автомобіля Chevrolet Lacetti та маршрутного транспортного засобу БАЗ 2215.

На місці події, поліцейські встановили, що 40-річний водій, керуючи автомобілем Chevrolet, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості та здійснив наїзд на припаркований транспортний засіб.

Під час ДТП у мікроавтобуса було пошкоджено газову установку, з якої стався витік пропан-бутану. Тож на допомогу відразу прибули рятувальники, які змили пальне з проїжджої частини.

У ході спілкування з водієм легковика, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити тест на визначення вмісту алкоголю в крові на місці та у закладі охорони здоров’я, чоловік навідріз відмовився.

Згодом водій зізнався поліцейським, що вживав алкоголь напередодні увечері та вранці, але потрібно було поїхати за картоплею на овочевий ринок, тож і сів за кермо автомобіля напідпитку.

На щастя під час ДТП у маршрутному транспортному засобі нікого не було, тож ніхто з учасників дорожнього руху не постраждав.

Патрульні поліцейські склали на горе-водія протоколи за ст.124 КУпАП (скоєння ДТП), ч.1 ст.130 (керування автомобілем у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння) КУпАП та ч.3 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортним засобом).

Вкотре нагадуємо водіям! Не сідайте за кермо у стані алкогольного сп’яніння, навіть якщо вам потрібно їхати за картоплею. Краще зверніться за допомогою до родичів чи друзів.

Патрульна поліція Кіровоградської області

егковик зіткнувся з маршруткою


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool