У Кропивницькому іноземець умисно порушив міграційне законодавство

Квітень 27, 2023 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

Працівники Кропивницького сектору Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області ухвалили рішення про примусове повернення із подальшою забороною в’їзду в Україну на 3 роки громадянину Азербайджанської Республіки.

49-річний іноземець попередньо вже порушував міграційне законодавство. Цього разу порушника виявили працівники Управління СБУ в області.

Міграційники притягнули його до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП, чоловік сплатив штраф у сумі 3400 грн та у найближчий час повинен залишити країну.

З початку року підрозділами УДМС відносно 20 іноземців ухвалено рішення про примусове повернення, а також 15 іноземним громадянам заборонено в’їзд в Україну протягом 3-х років.

Управління ДМС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool