У Кропивницькому готується схема розміщення зовнішньої реклами на території міста

Лютий 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Сьогодні, 9 лютого, у міській раді Кропивницького відбулося чергове засідання комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста під головуванням заступника міського голови Олександра Грабенка.

Ситуація, яка склалася на території обласного центру із нагромадженням носіїв зовнішньої реклами вимагає запровадження мораторію на розміщення нової реклами у Кропивницькому. Члени комісії запропонували тимчасово заборонити видачу дозволів до моменту затвердження схеми розміщення рекламних конструкцій у Кропивницькому. Голова комісії надав доручення начальнику управління містобудування та архітектури Вадиму Мездріну підготувати та внести на розгляд виконавчого комітету міської ради відповідний проект рішення.

У свою чергу, наа сьогоднішньому засіданні комісія розглянула один із сегментів майбутньої схеми розміщення реклами в обласному центрі. Він включає в себе територію міста в межах вулиць Шухевича, Полтавської, Маланюка та провулку Об’їздного. За пропозицією члена комісії Ірини Саєнко, патрульна поліція обстежить цю ділянку і зробити висновок щодо відповідності розміщення рекламних щитів та розтяжок правилам дорожнього руху. І тільки після цього буде можливо поновити видачу дозволів на встановлення чи продовження терміну розміщення тут реклами.

А член комісії Юрій Яровий порушив питання підсвічування сіті-лайтів, оскільки наразі свою назву вони не виправдовують через відсутність підсвітки реклами, яка мала б одночасно підвищувати комфортність пересування пішоходів вулицями Кропивницького у вечірні години. Між власниками таких рекламних конструкцій та енергетиками виникло непорозуміння у питанні організації співпраці. Тому Олександр Грабенко доручив запросити на наступне засідання керівників комунального підприємства “Міськсвітло” Дмитра Тотка та начальника міського району електричних мереж ПАТ “Кіровоградобленерго” Миколу Гершкула, щоб отримати чіткі відповіді щодо виконання технічних умов та правил експлуатації сіті-лайтів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool