У Кропивницькому городян без масок не хочуть впускати до магазинів

Березень 28, 2020 | Новини | Переглядів: 1994 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 березня, у місті Кропивницький деякі мешканці мікрорайону «Шкільний» були попереджені в супермаркеті «АТБ», що наступного разу без медичної маски їх не впустять за покупками, повідомляє FOTOINFORM.NET

«Я прийшла до магазину, бо мені потрібно було купити деякі продукти. Медичної маски я не змогла купити в аптеках, бо їх немає. Що мені робити? Вмерти з голоду? Працівниця супермакету сказала, що наступного разу мене просто не впустять. Як це розуміти? Чому нам не видають ці маски, якщо у нас введений карантин в країні? Тоді нехай мені приносять продукти та ліки додому. Ціни стрибнули в цьому супермаркеті і нікому діла немає, що я пенсіонерка», - бідкається мешканка «Шкільного»

ФОТОИНФОРМ запитував по багатьох аптеках про медичні маски, медичні респіратори, яких неможливо придбати. Навіть на аптеках висять оголошення, що масок немає та без маски в аптеку входити заборонено.
           


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool