You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому до пришкільного табору завітали надзвичайники (ФОТО)

Червень 11, 2024 | Новини | Переглядів: 554 | Коментарі: 0

До маленьких відвідувачів пришкільного табору ліцею «Мрія» у Кропивницькому завітали рятувальники Головного управління ДСНС в області

Вони нагадали малечі про важливість правил безпеки, особливо під час канікул. Спілкування вогнеборців з дітьми відбулося у формі інтерактивної навчальної акції.

Учні ліцею із задоволенням приміряли бойовий одяг та спорядження бійців пожежно-рятувальної служби. А ще дізнались, як і коли застосовуються різні інструменти та як рятувальникам під час ліквідації різних надзвичайних подій допомагають усілякі складні механізми.

У Кропивницькому до пришкільного табору завітали надзвичайники (ФОТО)

У Кропивницькому до пришкільного табору завітали надзвичайники (ФОТО)

У Кропивницькому до пришкільного табору завітали надзвичайники (ФОТО)

Співробітникам служби порятунку важливо було переконати третьокласників, що біда трапляється з тими, хто забуває і не дотримується правил безпеки. Вони нескладні, але дуже важливі. Тому надзвичайники багато розповідали різних історій зі своєї професійної діяльності, обов’язково зазначаючи, як можна було уникнути тієї чи іншої надзвичайної ситуації.
Також бійці чергового караулу показали дітям оснащення пожежного автомобіля та дозволили спробувати подати воду за допомогою ручного комбінованого ствола.

Сапер частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування в подробицях розповів і показав, як виглядають міни, снаряди, гранати часів минулих війн і сучасні, де на них можна натрапити, та нагадав три прості кроки, які необхідно зробити у разі виявлення боєприпасів: не наближатись, не чіпати і зателефонувати за номерами “101” або “102”.

Разом з психологинею Служби порятунку малеча потренувались робити різні нескладні вправи психологічного розвантаження.

І завершилась зустріч тематичною руханкою від рятувальників.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool