У Кропивницькому дітям нагадали правила безпеки

Червень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1335 | Коментарі: 0

13 червня співробітники Управління ДСНС України у Кіровоградській області завітали до вихованців дошкільного навчального закладу «Ластівка» м. Кропивницький.

Разом із рятувальниками та вихователями діти пригадали правила безпеки, повторили номери телефонів екстрених служб та у яких випадках потрібно телефонувати.

Найбільше пожвавлення серед дітлахів викликали конкурси і вікторина. Дуже сподобався малятам і конкурс «Протигаз»: бажаючих його приміряти було безліч – і старші, і наймолодші дошкільнята без вагань одягали його спритно і правильно.

Під час зустрічі з рятувальниками діти із задоволенням оглянули пожежний автомобіль, посиділи за його кермом, подивились роботу ручного комбінованого ствола та спробували з підтримкою рятувальників подати воду. На завершення працівники Служби порятунку роздали вихованцям садочка і вихователям листівки із застереженнями та правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool