У Кропивницькому не підтримали «Парад вдячності Героям-ліквідаторам»

Грудень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1560 | Коментарі: 0

Члени обласної організація «Союз Чорнобиль України» запропонували провести 14 грудня 2016 року у Кропивницькому «Параду вдячності Героям-ліквідаторам». З цією пропозицією голова КОГО «Союз Чорнобиль України» Олександр Неділько звернувся до влади

Олександр Неділько звернувся до мешканців Кіровоградщини з відкритим листом.

«20 листопада поточного року нашою організацією було направлено звернення до міської і обласної рад та до обласної державної адміністрації, щодо підтримки ініціативи учасників ЛНА на ЧАЕС стосовно започаткування в місті, яке розташоване в центрі України і Европи, «Параду вдячності Героям-ліквідаторам», за іншими пропозиціями «Маршу слави переможцям».

6 грудня 2016 року, на засіданні робочої групи Кіровоградської міської ради було прийнято рішення підтримати пропозицію і було узгоджено деталі.
Але під час засідання робочої групи Кіровоградської обласної державної адміністрації, представник Кіровоградської міської ради повідомила про зовсім протилежне рішення, посилаючись на погодження його з керівниками інших громадських організацій чорнобильців. (Відео додається)

Олександр Неділько,
Голова КОГО «Союз Чорнобиль України»

Відео засідання робочої групи та звернень до органів влади додаємо


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool