У Кропивницькому судитимуть «смотрящого» та його спільника

Травень 09, 2024 | Новини | Переглядів: 677 | Коментарі: 0

За розповсюдження між ув’язненими наркотиків судитимуть «смотрящого» за Кропивницькою виправною колонією №6 та його спільника

Прокурори Кіровоградської обласної прокуратури затвердили та направили до суду обвинувальний акт стосовно так званого «смотрящого» та одного з в’язнів за фактом встановлення та поширення злочинного впливу на ув’язнених у Державній установі «Кропивницька виправна колонія №6» та незаконного обігу наркотичних засобів (ч. 2 ст. 255-1, ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства двоє арештантів організували канал постачання наркотичного засобу - метадону до установи виконання покарань, залучивши до протиправної діяльності особу з волі. Наркотичні засоби отримували поштовими відправленнями, які в подальшому маскували у продукти харчування.

Досудове розслідування – ГУНП в області, оперативний супровід – УСР.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool