У Кропивницькому буде оголошено конкурс на створення проекту прапора, герба і гімну міста

Липень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

Такий пункт значиться у проекті Програми розвитку основ громадянського суспільства та комунікації міської ради з громадою міста на 2016 рік, що виноситься на розгляд міської ради 26 липня.

Як повідомив начальник відділу з питань внутрішньої політики Сергій Запорожан, розроблена Програма сприятиме подальшій активізації суспільної свідомості, вихованню патріотичних почуттів кропивничан та згуртуванню їх навколо спільної мети.

Пріоритетними напрямками реалізації Програми стане підтримка постійного діалогу з усіма соціальними групами громадян, широке роз’яснення вимог законодавства України щодо участі громадян в управлінні державними справами, справами територіальної громади, проведення консультацій з громадськістю, гласність та відкритість діяльності органів державної влади, місцевого самоврядування, надання суспільній самодіяльності громадян державотворчого, об’єднуючого характеру, що можливе через залучення до участі у заходах усіх членів громади, незалежно від віку, національності, політичної та релігійної приналежності та виховання почуття патріотизму, формування поважного ставлення до міста.

До завдань Програми включено також видання книги “Вулицями рідного міста” з метою виховання патріотизму мешканців Кропивницького, розвитку їх уяви та усвідомлення історичної тяглості місцевої топоніміки, інформування громади про понад сотню нових топонімів, які з'явилися на мапі міста у зв'язку з виконанням Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки” та забезпечення діяльності Громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

Фінансове забезпечення реалізації Програми здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету. Кошторис Пргограми на 2016 рік пропонується затвердити у сумі 110,3 тисячі гривень.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool