У Кропивницькому боротьба зі снігом та ожеледицею продовжується

Лютий 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

Комунальний порядок в місті має лишатися в пріоритеті діяльності комунальних служб. На цьому сьогодні, 6 лютого, під час апаратної наради наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович, повідомляє офіційний сайт міськради

Наразі насамперед необхідно активніше звільняти дороги та тротуари міста від брудного снігу, розчищати наморози, ожеледицю, посипати шляхи, боротьбу зі снігом і льодом на віддалених вулицях в місті так і не завершили.

Міський голова запропонував квартальним долучатися до організації посипання тротуарів віддалених від центру вулиць та провулків. Необхідним матеріалом міська влада забезпечить.

- Можливо, необхідно переговорити з квартальними і на зиму привозити їм відсів,визначати місце його складування, щоб потім оперативно у віддалених мікрорайонах люди самі посипали пішохідні зони. Раніше, коли було пічне опалення, люди використовували для цього жужелицю, – зауважив очільник міста. - Прибирання міста не припиняємо. На цьому тижні центральні магістралі і паралельні вулиці від бруду треба звільнити. В зв’язку з тим, що днями в Кропивницькому очікується негода, всі служби мають бути наготові, аби їй протидіяти. Техніка має бути справна на 100 %, вдосталь має бути й посилкового матеріалу.

Вже вкотре Андрій Райкович звернувся і до водіїв міста, з проханням не паркувати авто обабіч шляхів, та не заважати роботі комунальної техніки, особливо у нічний час.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool