У Кропивницькому біля навчального закладу у двох чоловіків виявили наркотичні речовини

Червень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

За попередніми даними, особи розбили скло у вікнах приміщення. Та коли громадяни намагалися втекти, були зупинені поліцейськими.

У вихідні о 20-й годині вечора в обласному центрі наряд поліції охорони здійснив виїзд на спрацювання тривожної сигналізації зі школи, що знаходиться в одному зі спальних районів.

До поліцейських, які прибули за адресою, звернувся схвильований охоронник та розповів, що невідомі з боку стадіону б'ють вікна спортзалу. Вживши заходів щодо припинення правопорушення, працівники поліції почали відпрацювання території, під час якого виявили розбите скло та двох громадян, які намагалися втекти.

Поліцейські наздогнали втікачів і здійснили поверхневий огляд. У результаті в одного з порушників виявили та вилучили подрібнену речовину рослинного походження, вагою близько 3-х грамів, інший – викинув із кишені пакет із залишком речовини білого кольору, невідомого походження.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. Особи зловмисників встановили. Ними виявилися мешканці Кропивницького, 29 та 28 років.

За цим фактом проводиться перевірка, наразі чоловікам інкримінують правопорушення, пов’язане з незаконним зберіганням наркотиків.

За матеріалами управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool