У Кропивницькому бібліотекарі зустріли свято разом із дітьми

Грудень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

З далеких часів, з доброти людської прийшло до нас свято Миколая. Майже у всіх народів є звичай давати дітям вночі на Святого Миколая різні дарунки. 

Звичайно ж бібліотека-філія №10 не залишилася осторонь і зустріла свято разом із дітьми. Тож, в цей день відбувся мастер-клас «З нетерпінням я чекаю – нині свято Миколая».

А юні користувачі в свою чергу мали надію отримати від Чудотворця подарунок за свою чемність, слухняність і добрі справи. Під час заходу діти були ознайомлені з книжковою виставкою «Святий Миколай до нас Завітай!». Прослухали кілька варіантів легенд, познайомилися з прозовими та поетичними творами про Святого Миколая та його гостинці, із неменшим задоволенням відгадували зимові загадки та отримували заохочувальні призи, а кульмінацією зустрічі стала робота над виготовленням поробки в стилі мистецтва орігамі «Чобіток для подарунків». За свої творчі здібності, кожен з учасників отримав смачні гостинці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool