У Кропивницькому бібліотекарі закликали оберігати рідний край

Квітень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

22 квітня – Міжнародний день Землі. Це - свято чистої води, чистої землі, чистого повітря; день, коли кожна людина повинна задуматися над тим, що ЗЕМЛЯ потребує турботи й захисту. Воно покликане нагадати всім, що планета Земля – наш спільний дім, вона прекрасна і унікальна.

Для цього працівники філії №12 підготували та провели День інформації «Це я – Земля. Життя дарую».

У книгозбірні була оформлена книжкова виставка «Краса і загадковість рідної Землі», бібліотекарі розповідали про екологічні проблеми нашої планети, закликали оберігати рідний край. Свою любов і чутливе ставлення до природи діти виразили по-особливому.

Вони взяли участь у зелених поетичних сходинках, еко-вікторині «Що ви заєте про квіти», подивились калейдоскоп природи «Нехай земля квітує всюди – природу збережімо, люди». Користувачі познайомилися з креативними виробами, які можна зробити з предметів, що забруднюють навколишнє середовище, таких як: пластикові і скляні пляшки, папір, поліетиленові кульки, пластикові кришечки. А потім всі разом вирішили взяти участь у суботнику.

У Кропивницькому бібліотекарі закликали оберігати рідний край

Бібліотека-філія №12 м.Кропивницький вул. Академіка Корольова, 7 тел. 37-08-10

Ми працюємо: з 10 до 17 год. вихідні: неділя, понеділок Завідуюча філією Мороз Марія Трохимівна


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool